Je kan geen mooi haar hebben als je niets doet aan je hoofdhuid. Veel mensen zijn terughouden als het gaat om het gebruik van haarolie, bang dat het haar zwaar en vet van wordt. Dat is niet terecht.

Haarolie helpt juist uiteenlopende hoofdhuid- en haarproblemen aan te pakken. Zorg er wel voor dat het product vrij is van siliconen. 

Je haar heeft dagelijks veel te lijden; Weersinvloeden, centrale verwarming, stylen en kleuren kunnen haarproblemen veroorzaken zoals droog haar, dode- en gespleten haarpunten, roos, haaruitval en doffe kleur.

Haarolie wordt gebruikt om zowel het haar als de hoofdhuid te behandelen. Het verbetert de bloedcirculatie van je hoofdhuid en dat stimuleert de inactieve haarzakjes en daardoor de haargroei. Het maakt je haar sterk en veerkrachtig. 

Laouta Repair Hair Oil bevat geen rijke mix van pure oliën, het is 100% natuurlijk en vrij van synthetische parfum, kleurstoffen, siliconen en conserveringsmiddelen. Het hydrateert en repareert je haar en hoofdhuid intens. En het ruikt ook erg lekker fris naar sinaasappelschilolie.  

 

Expand your email list

Join our newsletter.