FREE Shipping NL, BE & DE above €30,- | EU above €50,- | Tel: +31 (0)6 4851 1269 WhatsApp ONLY info@laouta.nl

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Laouta met uiterste zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Laouta verstrekt door middel van deze website louter informatie over de producten die door Laouta worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Laouta aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Laouta aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Laouta opgenomen informatie en prijzen.

Hoewel Laouta alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Laouta niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door de Laouta worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Laouta uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Laouta worden onderhouden wordt afgewezen.